• Vereniging

  De vereniging is opgericht op 9 februari 1970. Dit was vier dagen voor de opening van Dorpshuis ‘De Boswal’.

  Omnivereniging

  De vereniging is begonnen als een gymnastiekvereniging. In 1972 besloot de vereniging ook te gaan volleyballen en voetballen. Voor de voetballiefhebbers werden wedstrijden georganiseerd op een veld bij het Ronostrand. In 1983 had de vereniging 4 voetbalteams. Toen is besloten om van de vereniging een omni-vereniging te maken met de afdelingen gymnastiek, voetbal en volleybal.

  Eén van de doelstellingen van SV Een is om (basischool)kinderen in hun eigen dorp te laten sporten. Wij vinden het belangrijk dat kinderen dicht bij huis een sport kunnen beoefenen. Op dit moment bieden wij voetbal voor kinderen vanaf 5 jaar.

  Activiteiten

  In oktober 2016 is een bootcamp-groep (high intensity interval training) gestart. Ook darten is nu mogelijk binnen de vereniging.

  Bootcamp, volleybal en peutergym vinden plaats in de gymzaal van MFA De Schans. Het darten is in de dorpshuiszaal. Het voetballen vindt plaats op het naastgelegen sportveld De Eenheid. Op de sportvelden is een goede lichtinstallatie aanwezig. Dat betekent dat er ook prima ’s avonds gevoetbald kan worden.

  Samenwerking VV Veenhuizen

  Met ingang van seizoen 2019-2020 werken VV Veenhuizen en SV Een samen voor wat betreft de jeugdteams. Hierdoor zijn wij in staat om gezamenlijk 4 jeugdteams op te stellen! 

  Adres

  De kleedkamers en kantine zijn gevestigd in MFA De Schans:
  Norgerweg 18
  9342 PH EEN
  Tel. 0592-601303

  Benieuwd?

  Voor alle vragen omtrent SV Een kunt u een e-mail sturen naar sveen@eencity.nl. Of kom gerust eens langs op een van de trainings-/sportavonden!

 • Bestuur

  VoorzitterNaamEmail2
  VoorzitterSteenbergen, M.
  SecretarisSteenbergen, M.
  PenningmeesterSchaaij, M. sveen@eencity.nl